Въпроси и отговори

Трябва ли да бъда клиент на банката?

Не. За да участваш в играта, е необходимо само да влезеш в сайта, да се регистрираш и да генерираш видео. Иначе казано, да си мотивиран и да имаш желание да сбъднеш мечтата на близък човек.

Как да генерирам видео?

Това е най-лесната част! Избери няколко снимки на човека, чието желание искаш да сбъднем. Качи снимките в сайта на Сбъдни желание и напиши няколко думи за мечтата му. Това е всичко – клипчето ще се генерира само от снимките, които си качил.

Ако спечеля, аз ли ще участвам в ТВ реклама, защото се притеснявам и съм срамежлив?

Не, разбира се. За целта ще бъдат наети професионални актьори, които ще пресъздадат вашата история и мечтата, която, ние от УниКредит, ще сбъднем. Вие трябва само да се наслаждавате на печалбата и да изпитвате положителна емоция от конкурса!

Много време ли ще отнеме създаването на едно видео?

Не, генерирането на клипче става бързо, само с регистрация, като ти избираш как да се логнеш – с имейл или Facebook профил. Освен това, всичко е напълно безплатно, няма да платиш абсолютно нищо за участието си, за разлика от други игри! Имаш възможност да създадеш видео както от телефон/таблет, така и от стационарен компютър.

Защо да участвам?

Защото ще се забавляваш, докато създаваш видеото, и ще направиш любимия ти човек щастлив, а приятелите ти ще се усмихват всеки път, когато гласуват за вас и ви гледат. Също така, участието ти е реален шанс да сбъднеш най-съкровената мечта на някого, за която все не стига време или средства. Конкурсът ще ти предостави възможност без много усилия да подариш невероятно изживяване на близък, което ще помни цял живот!

Какви желания мога да включвам в клипчетата?

Мечтите в живота са разнородни, цветни и пъстри, поради което се приемат всякакви желания. Изключват се единствено желания с медицинска цел и, като цяло, в сферата на здравеопазването, такива с благотворителни, дарителски и социални каузи, както и такива, свързани с разкрасителни процедури и пластична хирургия.

Назад